Pokerstars odds

Pokerstars erbjuder framförallt poker på sin sajt och har byggt sitt varumärke genom att värva professionella pokerspelare och andra kändisar till sitt team. Men få vet att även erbjuder andra casinospel och odds. Oddsavdelningen på Pokerstars är relativt ny och finns ännu inte tillgänglig för alla länder där företaget verkar. Svenskar kan dock spela på odds hos Pokerstars redan nu.

Som spelare hos Pokerstars kan du använda ditt vanliga saldo till betting och oddsspel utan att behöva göra separata insättningar. Du kan även lägga ett vad samtidigt som du spelar en pokerrunda eller snurrar på en spelautomat. Med Pokerstars liveodds kan du dessutom lägga vad på en pågående match.

Sportutbud

Pokerstars erbjuder odds på de populäraste sporterna: fotboll, basket, tennis och rugby. Det går även att spela på hästkapplöpning, främst galopp, och hundkapplöpning såsom greyhoundlopp. Utöver detta grundläggande utbud kommer Pokerstars medlemmar även kunna satsa på stora event och turneringar, såsom världscupen i Rugby Union.

Olika typer av vad

Hos Pokerstars kan du såklart välja mellan ett flertal olika typer av bets. Den enklaste sortens vad kallas singelspel, och de innebär att du satsar på att en viss händelse, till exempel att en spelare eller ett lag kommer vinna en turnering. När du satsar på två eller flera separata event kallas det för kombinationsspel. Du kan dessutom gör en dubbel, vilket innebär att du gör två val på olika event. Om båda är rätt tar du hem vinsten. Du kan även lägga 15 spel på fyra val för olika händelser, denna typen av vad kallas Lycka 15 hos Pokerstars. Spelet ger dig chansen att göra olika typer av kombinationsspel som faller inom fyra val och du vinner om minst ett av dina val är rätt.

Odds för poker

När man spelar poker kan man förbättra sitt spel och sina vinstchanser genom att hålla koll på oddsen för olika val. Du kan ta reda på dina odds med hjälp av PokerStars oddskalkylator, som dessutom är helt gratis. Pokerstars oddskalkylator ger ett övertag i spelet som kan ge en klar fördel mot motståndarna. Kalkylatorn räknar ut om handen som delats ut kommer att ge en bra utdelning eller inte och därifrån kan spelaren ta beslutet om hur spelet ska gå vidare.

MagickHoldem är ännu ett verktyg som Pokerstars erbjuder. Det är en oddskalkylator för poker som kan vara till nytta för både nybörjaren och den mer avancerade spelaren, oavsett om det gäller ett kontantspel eller en turnering. Pokeroddskalkylatorn laddas enkelt ner från Pokerstars och ger sedan råd i realtid om hur man bäst spelar ut den hand som man blivit tilldelad. Kalkylatorn utvärderar spelaren personliga spelstil, vilken position som getts vid bordet samt vilka odds som finns för potten.

MagicHoldem gör dock mer än bara detta, det hjälper även spelaren att hantera de pengar som redan tjänats in på tidigare spel. Till exempel kan kalkylatorn räkna ut hur varje spelares situation ser ut och ge rådet att inte spela vid ett bord som inte passar ens bankrulle eller råda till att inte spela med några större satsningar då det inte är särskilt troligt att omgången genererar någon vinst.